WakeUp Piactér

BIZTONSÁGI INTÉZKEDÉSEK A COVID-19 JÁRVÁNY IDEJE ALATT

Mi itt a WakeUp Community Center-nél nagyra értékeljük az emberi életet és az egészséget. A kézmosást a járványhelyzet előtt is szigorúan vettük, valamint az alapvető higiéniai előírásokat is mindig betartottuk.

A tavalyi évben hazánkban is kialakult járványhelyzet valamilyen szinten minden embert és vállalkozást érint így ez alól sajnos mi sem vagyunk kivétel. Az egészség megőrzésének érdekében számos munkafolyamatot és egyeztetést most csak online végzünk, amely nagyban megkönnyíti az együttműködést ügyfeleinkkel. A koronavírus miatti intézkedéseinket ide kattintva tudod megtekintetni. 

Július 1. napjától lehetőség van személyesen is időpontot foglalni Stúdióinkba, valamint nem kötelező az orrot és szájat eltakaró maszk használata!

Vedd meg most akciós áron!

Nézz szét kedvezményes termékeink között és figyeld aktuális ajánlatainkat, hogy a lehet legjobb áron vásárolhasd meg termékeinket. Sok termékünk egyedi, és csak egyetlen darab készült belőle, így javasoljuk, hogy ne késlekedj a vásárlással, mert még a végén lemaradsz róla!