WakeUp Stúdió

Ismerős arcok az 5. kerületi WakeUp Stúdióban

Ismerd meg az 5. kerületi WakeUp Stúdió állandó partnereit, szakembereit. A lenti listából válaszd ki a melyik szolgáltatásunk után érdeklődsz és válaszd ki a számodra szimpatikus szakembert. Amennyiben nem találod azt a szolgáltatást, amit keresel válts a stúdió helyszínei között vagy használd az oldal tetején található keresőt. 

PSZICHOLÓGIA

A testi egészségünk megőrzése mellett kiemelten fontos, hogy mentális és szellemi egészségünket is fejlesszük. Magasan képzett szakembereink segítenek rávezetni a probléma gyökerére, hogy azt hosszútávon kamatoztathasd az életben. Válaszd ki a számodra szimpatikus szakemberünket, a fényképére kattintva tekintsd meg bemutatkozását és vedd fel vele a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken. 

MASSZÁZS

A masszázs egyaránt segíthet a testnek és léleknek felfrissülni, kikapcsolódni.  Válaszd ki a számodra szimpatikus szakemberünket, a fényképére kattintva tekintsd meg bemutatkozását és vedd fel vele a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken. 

Access Consciousness®

Ahogyan mottójuk tartja az életben minden könnyedén és ragyogva árad felénk. Az Access Consciousness egy olyan piacvezető spirituális önfejlesztő technika, amely más, szabadabb nézőpontot képvisel. Válaszd ki a számodra szimpatikus szakemberünket, a fényképére kattintva tekintsd meg bemutatkozását és vedd fel vele a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken. 

COACHING

Az élet minden területén lehetnek elakadásaink, amelyeket időnként úgy érezzük, hogy egyedül nem tudunk áthidalni. A coaching gyors és könnyed megoldást nyújthat ezekben az életszakaszokban, hogy a lehető leghatékonyabban megoldhassunk egy-egy felmerült problémát. Válaszd ki a számodra szimpatikus szakemberünket, a fényképére kattintva tekintsd meg bemutatkozását és vedd fel vele a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken. 

ICD terápia

Mentális feszültségünk olykor testi szinten is megmutatkozik. Legyen szó akár a stressz levezetéséről. Az ICD terápia különleges módszerének köszönhetően a terápia alkalmával akár fizikai szinten is levezetheted a feszültséget. Válaszd ki a számodra szimpatikus szakemberünket, a fényképére kattintva tekintsd meg bemutatkozását és vedd fel vele a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken. 

Mediáció - konfliktuskezelés

Az élet velejárója, hogy konfliktusok jönnek-mennek. A hosszasan elhúzódó, kényelmetlen bírósági perek helyett a mediáció gyors és hatékony megoldást nyújthat válóperekben, gazdasági vagy egyéb vitákban. Válaszd ki a számodra szimpatikus szakemberünket, a fényképére kattintva tekintsd meg bemutatkozását és vedd fel vele a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken.