WakeUp Ügynökség

Üdvözlünk! Tájékoztatunk, hogy ügynökségünk oldalai és informatikai rendszerei megújulnak. Előfordulhat, hogy hiányos vagy korrektúra mentes részekkel fogsz találkozni miközben böngészel. Ügyfeleink kiszolgálása és a munkavégzés továbbra is zavartalan! Ha bármilyen kérdésed merülne fel jelezd felénk az ugynokseg@wakeupcenter.hu címen és készséggel állunk rendelkezésedre!

INTÉZD VELÜNK ONLINE A MARKETING ÜGYEIDET

A kialakult COVID-19 járványhelyzet okozta hatások ráébresztették az embereket az online világ fontosságára. Mi a WakeUp Ügynökségnél már korábban is lehetőséget biztosítottunk az online munkavégzésre és ügyintézésre. Minden szolgáltatás, amelyet ügynökségünk kínál elérhető online.

Lehetőséget biztosítunk az online szerződéskötésre, valamint az online konzultációkra, így akár a világ másik feléről is zökkenőmentes lehet az együttműködésünk ügyfeleinkkel.

Legkeresettebb szolgáltatásaink

Közösségi média oldalak kezelése

Szervezd ki a posztolást és tartalomgyártást, hogy neked csak az igazán fontos dolgokkal kelljen foglalkoznod vállalkozásodban!

Honlapkészítés

Egy vállalkozás életében manapság már elengedhetetlen egy saját honlap, ahol bemutathatjuk szolgáltatásainkat.

Brand és márkaépítés

Építsük fel együtt személyes márkád egészen a legapróbb részletekig, vagy kérj tanácsot kollégáinktól hogyan és merre indulj el.

A marketing most még közelebb van hozzád