WakeUp Ügynökség

Inkubációs foglalkozás minden szerdán

A WakeUp Ügynökségnél fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink értsék az általunk végzett munkafolyamatokat vagy legalábbis minimális rálátással rendelkezzenek a gördülékeny együttműködés miatt. Sok esetben induló mikro-, kis- és közép vállakozások keresnek fel bennünket, akik az indulást követő első időszakban még nem rendelkeznek különálló marketing költségvetéssel és stratégiával. Elsősorban az ilyen vállalkozóknak találtuk ki a szerdai inkubációs foglalkozásokat, hogy honlapuknak, webshopuknak és közösségi média oldalaiknak egységes megjelenést, forgalmat, követőket és ezáltal bevételt generálhassanak. 

Mit kapsz ezeken az alkalmakon?

Mit kérünk ezeken az alkalmakon?

Többek között ezekben is tudunk segíteni:

Mettől meddig tart egy foglalkozás? Hogy néz ez ki?

Minden szerdán 12:00 órától egészen 20:00 óráig bent leszünk a Ferenciek téri WakeUp Stúdióbn, így érkezésed rugalmasan Te magad választhatod ki a megadott időponton belül. Nincsen kötött haladási menetünk. Minden vállalkozó hozza magával a laptopját és saját vállalkozási anyagát, kérdéseit pedig mindenki fel tudja tenni nekünk, hogy éppen hol akadtak el a munkafolyamatokban és a bent lévő közösség erejével megtaláljuk az optimális megoldást. 

Mennyibe kerül egy ilyen alkalom?

Azoknak a WakeUp Ügynökségi ügyfeleinknek, CoWorking irodahasználóknak és/vagy WakeUp Stúdió partnereknek és bérlőknek, akik havonta minimum 15.000 forint, vagy azt meghaladó értékű havidíjas megrendelése van a szerdai inkubációs alkalmak DÍJMENTESEK! 

Amennyiben ügyfelünk vagy és havidíjad nem éri el a 15.000 forintos limitet, vagy külsősként érkezel hozzánk a foglalkozás díja 10.000 forint/fő, amelyet fizethetsz készpénzzel vagy bankkártyával egyaránt a helyszínen, vagy közvetlen banki átutalással, de ha űrlapunkban jelzed hogy otthonodból szeretnél bankkártyával fizetni kollégáink létrehoznak neked egy fizetési linket. 

Bejelentkeznél? Űrlapunkkal online megteheted!

Töltsd ki az alábbi űrlapot és jelezd felénk részvételi szándékodat, hogy együtt pörgethessük fel a vállalkozásodat. Amennyiben kérdésed van írj nekünk az ugynokseg@wakeupcenter.hu címre.