WakeUp Ügynökség

Legyen neked vagy cégednek lenyűgöző megjelenésed! személyes megjelenése! bizalomkeltő portfóliója!

Sokkal megnyerőbb egy ügyfél számára, ha a cég dolgozói felvállalják arcukat a közösségi média oldalakon és a honlapon egyaránt. Minden esetben megéri személyesebbé tenni a cég arculatát, amelyre a legjobb opció a friss portfólió készítés. 

Válaszd ki, hogy melyik platformon szeretnél több tartalmat?

A tökéletes platform megtalálása már fél siker lehet. Érdemes egyszerre több platformon jelen lenni és kommunikálni az ügyfelekkel, de kifizetődő lehet, ha egy fő platformot választunk magunknak, ahol az ügyfelekkel elindulhat a kommunikáció. A tökéletes felület megtalálásánál több tényezőt figyelembe kell venni, mint például, hogy milyen szolgáltatásokat kínálunk és az melyik korcsoportot érinti széles körben, vagy külföldi terjeszkedésről van-e szó. 

Komponált TERMÉKFOTÓZÁS katalógusba vagy online

Napjainkban virágzik az online kereskedés és a különféle házhozszállítás piaca. Ahhoz, hogy egy terméket jól tudjunk értékesíteni mindenképpen szükségünk van jól hangolt termékfotókra, hogy felkeltsük vele a vásárló figyelmét és eladásra ösztönözzük őket. 

A klasszikus webshop fotózáson túl lehetőséget biztosítunk arra is, hogy a termékeket kompozícióba helyezzük és akár használat közben vagy modell segítségével fotózzuk le. 

Minden esetben felmérjük az ügyféligényeket és közösen megalkotjuk a legjobb ajánlatot. 

Növeld a forgalmat ÉTLAPFOTÓZÁS segítségével

A gasztronómiai élményt az ízek és a textúrák mellett látvány is nagyban befolyásolja. Napjainkban egy éteremnek kiemelten fontos a jó online megjelenés és az ételekkel közölt hangulat, hogy a követők figyelmét felkeltsék, akikből későbbiekben vendégek lehetnek. 

Rendelés előtt az embereknek nagyon sok kérdés fordul meg a fejükben és szeretik látni rendelés előtt azt a fogást, amelyet elfogyasztanának. Tapasztalatok alapján a fényképekkel dúsított étlap akár 30%-kal is növelheti a forgalmat. 

Amennyiben azon gondolkozol, hogy éttermednek új online megjelenést biztosítanál és profi képekkel, szövegekkel, honlappal fognád meg a vendégeid akkor csapatunk a legjobb választás neked! 

Megnyerő PORTRÉFOTÓZÁS stúdióban vagy szabadban

Az egyik legelterjedtebb kommunikációs forma a képi eszközökkel való közlés. Legalább egy jól sikerült portréra mindenkinek szüksége van. Akár pályakezdőként az önéletrajzunkba vagy cégvezetőként a céges kiadványokba és online anyagokba. 

Azt tapasztaljuk, hogy az emberek sokkal nagyobb bizalommal fordulnak azokhoz a vállalkozókhoz és cégekhez, amelyek saját fotókat használnak közösségi média platformjukon vagy éppen honlapjukon és egyéb online vagy offline megjelenéseikben. 

Az általunk készített fotókat a választott csomag függvényében kérheted háttér nélkül is, hogy különféle reklámanyagokon és hirdetésekben elhelyezhesd, hogy minél többet kihozhass egy fényképből. 

Céges vagy magán RENDEZVÉNYFOTÓZÁS

Tartalom feltöltés alatt

Nyerd meg ügyfeleid CSAPATFOTÓZÁS segítségével

Tartalom feltöltés alatt

Bemutatkozó VIDEO KÉSZÍTÉS

Tartalom feltöltés alatt

Ezeket a szolgáltatásainkat kimondottan neked ajánljuk:

Logo- és arculattervezés

Kreatív grafikusaink a te terveid vagy elképzeléseid alapján megtervezik azt a logót vagy éppen teljes arculatot, amelyik a legjobban kifejezi munkásságod.

Logo- és arculattervezés

Olvass tovább, majd kérd kollégáink ajánlatát, amelyre mi a lehető leggyorsabban válaszolunk neked.
Tovább olvasok »

Honlapkészítés

Legyen neked, márkádnak vagy neked saját, magával ragadó weboldala, és dobd fel az üzleti kommunikációt.

Karbantartás és frissítés

Olvass tovább, majd kérd kollégáink ajánlatát, amelyre mi a lehető leggyorsabban válaszolunk neked.
Tovább olvasok »

Közösségi média oldalak

A sikeres márkák mind jelen vannak a közösségi média plattormokon és aktív kommunikációt folytatnak ott.

Közösségi média oldalak

Olvass tovább, majd kérd kollégáink ajánlatát, amelyre mi a lehető leggyorsabban válaszolunk neked.
Tovább olvasok »

ONLINE PR MARKETING ÁRAJÁNLATKÉRÉS

Az űrlap segítségével könnyedén felveheted velünk a kapcsolatot és árajánlatot kérhetsz. Tudjuk, hogy nincs két egyforma vállalkozás, így mindegyiket más-más nézőpontból kell megközelíteni. Az árajánlat elkészítése előtt felmérjük, hogy vállalkozásod vagy céged mivel is foglalkozik pontosan, milyen eddigi megjelenései voltak és azután konkrét ajánlatot tudunk adni. Kérünk az ajánlatkérés során ne használj Yahoo email címet!