WakeUp Ügynökség

Sokszorozd meg te is a bevételed! ügyfeleid!  láthatóságod!

A vállalkozói lét elengedhetetlen feladata manapság a hirdetés. A vásárlók és az ügyfelek Google keresés, vagy különféle közösségi média hirdetésen keresztül találhatnak rá vállalkozásodra. Állítsunk össze közösen egy hirdetési csomagot neked!

Válaszd ki, hogy melyik platformon szeretnél aktív hirdetéseket

A hirdetések összehangolása nagyon fontos szempont, ha valódi és hosszútávú sikereket szeretnénk elérni. Érdemes globálisan, összehangolt hirdetési kampányokat indítani több platformon, hogy üzenetünk biztosan célba érjen. Amennyiben bizonytalan vagy a tökéletes platform kiválasztásánál akkor sincsen semmi gond. Kollégáink tanácsadás keretein belül segítenek megtalálni a legjobb megoldást. 

Bízd ránk GOOGLE hirdetési kampányaid

Egy vállalkozónak manapság szinte lehetetlen elkerülni a Google rendszereit. Összetett szolgáltatásaival megkönnyíti és hatékonnyá teszi a munkavégzést, valamint a szervezést amellett, hogy hirdetéseivel fokozza a nézettséget és ezáltal az ügyfélforgalmat, vásárlásokat generál.

Az internetes keresőmotorok a kulcsszavak használat alapján több millió találatot bonyolítanak le egy hónapban. Ezekben a találatokban nagy szerepe van a jól SEO-zott honlapoknak, azonban az első találatok mindig szponzorált tartalmak lesznek, amelyet hirdetésekkel érhetünk el.

Találkozzunk és készítsük el együtt a számodra legideálisabb kampányt ahhoz, hogy a Google találatok első oldalán szerepelj, különféle online magazinok felületein jelenjen meg hirdetésed vagy akár a Te vállalkozásod is lehet YouTube videó előtti reklám! 

Legyenek FACEBOOK hirdetéseid célravezetőek

A közösségi média felületeit elsősorban a szórakozásra és kikapcsolódásra tervezték. A felhasználók azért követnek egy-egy oldalt mert érdekesnek találják a tartalmakat vagy már ismerik a márkát. 

A Facebook hirdetések tudatos használata túlmutat a márkaépítésen és kiváló eszköz az értékesítésre, mert képesek valódi konverziókra.

Lead generálás, érdeklődők gyűjtése, poszt kiemelése és promóció, forgalomterelés, nézettségnövelés vagy éppen márkaépítés és követők szerzése. A Facebook hirdetések elengedhetetlenek marketing szempontból egy vállalkozás életében. 

Hirdetéssel használjuk ki az INSTAGRAM lehetőségeit

Az Instagram szuper lehetőséget nyújt arra, hogy organikusan, az az fizetett hirdetés nélkül is szép eredményeket érhessünk el. A hirdetések megkönnyítik a mindennapokat és felgyorsítják az értékesítési folyamatokat. 

Az Instagram elsődlegesen a fényképek megosztására jött létre, de manapság sok esetben a videós tartalmakat részesítik előnyben, így tökéletes platformot nyújt a vállalkozásod bemutatására és szolgáltatásaid vagy termékeid értékesítésére. 

A hirdetések futtatásánál kiemelten fontos a napszak, a megfelelő időzítés és tökéletes kreatív szerkesztése. Az Instagram és a Facebook kampányok tökéletesen harmonizálhatóak egymással. 

Ezeket a szolgáltatásainkat kimondottan neked ajánljuk:

Honlapkészítés

Legyen neked, márkádnak vagy neked saját, magával ragadó weboldala, és dobd fel az üzleti kommunikációt.

Honlapkészítés

Olvass tovább, majd kérd kollégáink ajánlatát, amelyre mi a lehető leggyorsabban válaszolunk neked.
Tovább olvasok »

Logo- és arculattervezés

Kreatív grafikusaink a te terveid vagy elképzeléseid alapján megtervezik azt a logót vagy éppen teljes arculatot, amelyik a legjobban kifejezi munkásságod.

Logo- és arculattervezés

Olvass tovább, majd kérd kollégáink ajánlatát, amelyre mi a lehető leggyorsabban válaszolunk neked.
Tovább olvasok »

Közösségi média oldalak

Vidd sikerre a közösségi média oldalaid és szerezz segítségükkel több ügyfelet vagy vásárlót magadnak.

Kulcsszó kutatás és SEO

Olvass tovább, majd kérd kollégáink ajánlatát, amelyre mi a lehető leggyorsabban válaszolunk neked.
Tovább olvasok »

ONLINE PR MARKETING ÁRAJÁNLATKÉRÉS

Az űrlap segítségével könnyedén felveheted velünk a kapcsolatot és árajánlatot kérhetsz. Tudjuk, hogy nincs két egyforma vállalkozás, így mindegyiket más-más nézőpontból kell megközelíteni. Az árajánlat elkészítése előtt felmérjük, hogy vállalkozásod vagy céged mivel is foglalkozik pontosan, milyen eddigi megjelenései voltak és azután konkrét ajánlatot tudunk adni. Kérünk az ajánlatkérés során ne használj Yahoo email címet!