WakeUp Ügynökség

Legyen a honlapod modern? letisztult? meggyőző? 

Szenvedélyesen készítünk honlapokat és tervezünk webshopokat. Kreatív csapatunk a marketing minden területén otthon van és  megtaláljuk a tökéletes megoldásokat. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy kiemelkedő munkát végezzünk és ügyfeleink elégedetten térjenek vissza hozzánk!

Honlapok és webáruházak teljeskörű szolgáltatással

Ügynökségi csapatunk hosszú évek óta foglalkozik honlapok és webáruházak készítésével. Tudjuk azt, hogy melyek a legfontosabb szempontok egy honlap elkészítését illetően, valamint azt is maximálisan ismernünk kell, hogy ügyfeleink, akiknek oldalaikat tervezzük milyen szolgáltatásokat, termékeket kínálnak. Oldalak elkészítését, a tervezéstől a közzétételig széleskörű szolgáltatási listával vállaljuk.  

Teljesen egyedi HONLAP minden eszközre optimalizálva

Az igényesen megtervezett, jó biztonsági kulccsal rendelkező saját honlap elengedhetetlen kulcsa az ügyfélforgalom és hatékonyság növelésének. 

Egy honlap növeli az ügyfelekben a bizalom érzetet és és nagyban hozzájárul a személyes márka felépítéséhez. Manapság egy induló  vagy már régóta meglévő vállalkozásnak elengedhetetlen a saját honlap működtetése, hiszen az emberek nagyrészt internetes keresések alapján tájékozódnak.

A honlapot érdemes rendszeresen karbantartani és elvégezni a szükséges SEO beállításokat, hogy minél előrébb kerüljünk a keresők találati listáiban, melynek köszönhetően a honlap gyorsan megtérülő éjjel- nappal elérhető reklám lehet a vállalkozásnak. 

Növeljük az értékesítést letisztult WEBSHOP segítségével

Napjainkban virágzik az online kereskedelem és különféle statisztikák alapján a jövőben a kereslet az online értékesítésre nőni fog. Csapatunk felkészült rá, hogy ügyfeleinknek olyan online értékesítési csatornát készítsen, amely büszkén megállja a helyét a hazai és a nemzetközi piacon is egyaránt.

Hódítsuk meg együtt a NEMZETKÖZI piacot

Egy többnyelvű honlap belépő lehet számodra a nemzetközi piacra, hogy minél többen megismerhessék szolgáltatásaidat és termékeidet. Miért állnál meg Magyarország határánál, ha tiéd lehetne a világ? 

Kollégáink teljes mértékben vállalják az oldal fordítását, vagy ha egyből többnyelvű oldalt szeretnél magadnak, vagy vállalkozásodnak, kérd egyedi árajánlatunkat, hogy a lehető legjobb ajánlatot küldhessük meg. 

JELENLEG ELÉRHETŐ NYELVEK

angol, német, spanyol

Rendszeres KARBANTARTÁS és biztonság

Egy elkészült és átadott honlapot vagy webshop-ot rendszeresen karban kell tartani a biztonságos működés érdekében. Az ügyfélélmény érdekében fontosak a rendszeres háttér frissítések, valamint az új bejegyzések és oldalak feltöltése. 

Állandó karbantartási megbízás esetén a WakeUp Ügynökség garanciát vállal az oldal működéséért valamint annak naprakészen tartásáért. Ez esetben nem neked kell egyénileg bajlódni azzal, hogy ha egy plugin nem működik megfelelően az oldalon a hiányzó frissítések végett, mert mi mindazt megtesszük helyetted és az oldalad folyamatosan naprakész maradhat. 

Válj láthatóvá tökéletes SEO beállítással a keresőkben

Megfelelő keresőoptimalizálás nélkül gyorsan lemaradhat egy vállalkozás a versenytársaktól. Csapatunk minden esetben beállítja a megfelelő bővítményeket és felkutatja a megfelelő kulcsszavakat. 

Segítséget nyújtunk, hogyan írj leírásokat és miként gyárts tartalmakat, hogy azok keresőbarátok legyenek.

Ezen az oldalon csak az alap SEO beállításokat tüntettük fel, amelyeket egy alkalommal végzünk el ügyfeleink számára. Amennyiben többre vagy kíváncsi a kulcsszókutatásról, versenytárselemzésről vagy a SEO beállításokról, akkor kattints ide és nézd meg a részleteket.

Válj láthatóvá tökéletes SEO beállítással a keresőkben

Elakadtál és jól jönne egy profi segítség? Akkor keresd ügynökségi csapatunkat bizalommal, hogy pontosan és a lehető leggyorsabban megoldjuk veled együtt az adott feladatot. 

Kollégáink hosszú évek tapasztalatával állnak rendelkezésedre, hogy megkönnyítsük számodra az online világban való megjelenést. Legyen szó szövegírásról, SEO-ról vagy bármilyen tartalomgyártásról és honlappal kapcsolatos kérdésről. 

Mindig nagy örömmel osztjuk meg tapasztalatainkat másokkal, hiszen csak így tud fejlődni a világ is. 

Kérd ajánlatunkat, és mondd el, hogy miben segíthetünk neked!

Ezeket a szolgáltatásainkat kimondottan neked ajánljuk:

Logo- és arculattervezés

Kreatív grafikusaink a te terveid vagy elképzeléseid alapján megtervezik azt a logót vagy éppen teljes arculatot, amelyik a legjobban kifejezi munkásságod.

Logo- és arculattervezés

Olvass tovább, majd kérd kollégáink ajánlatát, amelyre mi a lehető leggyorsabban válaszolunk neked.
Tovább olvasok »

Karbantartás és frissítés

Fontosnak tartjuk, hogy teljeskörű szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek így az átadott honlap esetében is fontosnak tartjuk a karbantartás (monitoring) szolgáltatást.

Karbantartás és frissítés

Olvass tovább, majd kérd kollégáink ajánlatát, amelyre mi a lehető leggyorsabban válaszolunk neked.
Tovább olvasok »

Kulcsszó kutatás és SEO

Fontosnak tartjuk, hogy teljeskörű szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek így az átadott honlap esetében is fontosnak tartjuk a karbantartás (monitoring) szolgáltatást.

Kulcsszó kutatás és SEO

Olvass tovább, majd kérd kollégáink ajánlatát, amelyre mi a lehető leggyorsabban válaszolunk neked.
Tovább olvasok »

ONLINE PR MARKETING ÁRAJÁNLATKÉRÉS

Az űrlap segítségével könnyedén felveheted velünk a kapcsolatot és árajánlatot kérhetsz. Tudjuk, hogy nincs két egyforma vállalkozás, így mindegyiket más-más nézőpontból kell megközelíteni. Az árajánlat elkészítése előtt felmérjük, hogy vállalkozásod vagy céged mivel is foglalkozik pontosan, milyen eddigi megjelenései voltak és azután konkrét ajánlatot tudunk adni. Kérünk az ajánlatkérés során ne használj Yahoo email címet!