WakeUp Ügynökség

Találjuk meg együtt az ügyfeleidet!  a platformod! a közösséged!

Nem minden vállalkozás lett ugyanarra a közösségi platformra tervezve. Mi segítünk kiválasztani azokat az oldalakat és alkalmazásokat, amelyek egyenesen felvevőpiacodat célozzák meg és elindítjuk a kommunikációt leendő ügyfeleiddel.

Válaszd ki, hogy melyik platformon szeretnél több tartalmat?

A tökéletes platform megtalálása már fél siker lehet. Érdemes egyszerre több platformon jelen lenni és kommunikálni az ügyfelekkel, de kifizetődő lehet, ha egy fő platformot választunk magunknak, ahol az ügyfelekkel elindulhat a kommunikáció. A tökéletes felület megtalálásánál több tényezőt figyelembe kell venni, mint például, hogy milyen szolgáltatásokat kínálunk és az melyik korcsoportot érinti széles körben, vagy külföldi terjeszkedésről van-e szó. 

Követőszerzés és értékesítés az INSTAGRAM segítségével

Az Instagram az egyik legelterjedtebb és legnépszerűbb közösségi média felület, amelyen a fotós és videós tartalmak egyaránt népszerűek. 

Mi tudjuk, hogy az emberek mire kíváncsiak ezen a platformon és milyen tartalmakat kedvelnek a legjobban. Organikus posztok segítségével is lehet több ezer követő az Instagram oldaladon, akik potenciális ügyfeleid, vagy éppen vásárlóid lehetnek. 

Rendszeres tartalmainkkal fenntartjuk a figyelmet, szórakoztatunk és elősegítjük a megbízó cégek értékesítését. 

Hozzuk ki együtt a legtöbbet FACEBOOK oldaladból

Hazánkban a Facebook továbbra is nagy sikernek örvend a felhasználók körében. Számtalan remek marketing lehetőséget rejt magában, amivel könnyedén és gyorsan meg lehet szólítani a leendő ügyfeleket. 

Ez a platform kifejezetten alkalmas közvetlen kapcsolattartásra a meglévő ügyfelekkel és vásárlókkal, valamint az új promóciók, kampányok hirdetésére.

A felhasználók a számukra értékes tartalmak miatt válnak majd oldalad követőjévé. A tartalommarketing lényege, hogy szórakoztató tartalak közzétételével 

Szerezz bevételt a PINTEREST segítségével

Egyre nagyobb sikere van hazánkban is a Pinterest felületének, ugyanis a magyar nyelvű felhasználók egyre többen vannak már, de a tartalomgyártás még gyerekcipőben jár. 

A Pinterest felülete nem véletlenül nyer egyre nagyobb teret magának, ugyanis az organikus posztok is nagy eléréseket tudnak generálni, valamint a link elhelyezés is kiválóan integrálható a felületen. 

Tapasztalatunk szerint a felületet akkor érdemes igazán használatba venni, ha ötleteket szeretnénk gyűjteni kreativitásunk kiéléséhez. Érdemes ilyen vállalkozói trükköket közzétenni a profilodon, hiszen a felhasználók ilyen tartalmakra kattintanak a legtöbbet. 

Legyen tiéd a legmenőbb TIKTOK trend

Napjaink egyik leggyorsabban fejlődő közösségi média portálja a TikTok, amely csak úgy szívja magába a tartalomgyártókat és vállalkozókat, gyorsan megadva számukra régóta vágyott sikert. 

A videós tartalmak által veled együtt egyszerűbben megszólíthatjuk a célközönséged, kötetlenül kommunikálhatunk a követőkkel, akikből könnyen generálhatunk új ügyfeleket vagy vásárlókat vállalkozásod számára. 

Ennek a platformnak az algoritmusa megköveteli a rendszeres tartalom közzétételt. A TikTok segít megtanítani a gyors és lényegretörő kommunikációra, hogy a lehető legtöbb dolgot, röviden és céltudatosan közölhessük a leendő ügyfelekkel vagy vásárlókkal. 

Érjük el a vállalkozókat a LINKEDIN közösségi felületén

Terméked vagy szolgáltatásod elsősorban vállalkozóknak szól? A LinkedIn nemcsak a szakmai közösség építésére kiváló, hanem azon túl remek felületet nyújt szolgáltatások és termékek értékesítésére is. Ezt a felületet számtalan üzletember, felelős beosztásban lévő vezető mellett még nagyon sok szabadúszó vállalkozó is használja kapcsolatépítésre

Rendszeres jelenléttel megnőhet ügyfeleid száma és ezáltal a bevételed is, így kifizetődő befektetés lehet aktívan tartalmat gyártani erre a közösségi média oldalra is. 

Lépj nemzetközi piacra a TWITTER segítségével

A Twitter hazánkban még nem nyert magának fölényes közösséget, de nyugaton már nagy múlttal és kiemelkedő eredményekkel teljesít

Magyarországon jelenleg csak kisebb közösségek használják aktívan ezt a felületet, de ha tengeren túli vágyaid vannak, akkor mindenképpen ezen a platformon a helyed. 

A hatékonyságnövelés növelés érdekében javasoljuk az angol nyelvű kommunikációt, ugyanis a felhasználók többsége ezt a nyelvet aktívan beszéli. A Twitter remek lehetőséget ad arra, hogy meghódítsd a hazai mellett a nemzetközi piacot.

Ezeket a szolgáltatásainkat kimondottan neked ajánljuk:

Honlapkészítés

Legyen neked, márkádnak vagy neked saját, magával ragadó weboldala, és dobd fel az üzleti kommunikációt.

Honlapkészítés

Olvass tovább, majd kérd kollégáink ajánlatát, amelyre mi a lehető leggyorsabban válaszolunk neked.
Tovább olvasok »

Logo- és arculattervezés

Kreatív grafikusaink a te terveid vagy elképzeléseid alapján megtervezik azt a logót vagy éppen teljes arculatot, amelyik a legjobban kifejezi munkásságod.

Logo- és arculattervezés

Olvass tovább, majd kérd kollégáink ajánlatát, amelyre mi a lehető leggyorsabban válaszolunk neked.
Tovább olvasok »

Fotó és videó készítés

Dobd fel oldalaid személyes fotókkal, amivel növelheted ügyfeleid és vásárlóid felé kialakított bizalmadat!

Kulcsszó kutatás és SEO

Olvass tovább, majd kérd kollégáink ajánlatát, amelyre mi a lehető leggyorsabban válaszolunk neked.
Tovább olvasok »

ONLINE PR MARKETING ÁRAJÁNLATKÉRÉS

Az űrlap segítségével könnyedén felveheted velünk a kapcsolatot és árajánlatot kérhetsz. Tudjuk, hogy nincs két egyforma vállalkozás, így mindegyiket más-más nézőpontból kell megközelíteni. Az árajánlat elkészítése előtt felmérjük, hogy vállalkozásod vagy céged mivel is foglalkozik pontosan, milyen eddigi megjelenései voltak és azután konkrét ajánlatot tudunk adni. Kérünk az ajánlatkérés során ne használj Yahoo email címet!