WakeUp Ügynökség

Sokszorozd meg az ügyfeleidet!  a bevételed! láthatóságod!

Tudjuk, hogy vállalkozóként inkább az üzleteddel foglalkoznál, mint egy-egy hirdetés szövegének megírásával.  Hozzáértő csapatunk leveszi a válladról a terhet, így nem kell egyedül bajlódnod a tartalmak gyártásával, a hirdetések kezelésével, hanem foglalkozhatsz azzal, amiben igazán jó vagy.

Keresőbarát BLOG CIKKEK írása

Az ügyfelek és az oldalak látogatói szeretik, ha közvetlenül nekik szóló tartalmakkal és tippekkel szólítjuk meg őket. A blog tartalmak növelik az ügyfél bizalmát és szimpátiát épít a vállalkozás felé. 

Feltérképezzük szolgáltatásaidat és termékeidet, esetleg kipróbáljuk őket, hogy pontosan tudjuk mit és miért ajánlunk az ügyfeleknek. 

Az anyagokat kimondottan a már beállított SEO kulcsszavak alapján készítjük el, vagy ha erre nem volt még példa, akkor ügyelünk rá, hogy az általunk leadott tartalom keresőbarát legyen.

Szövegek, könyvek FORDÍTÁSA és többnyelvűsítése

Külföldre terjeszkedik a vállalkozásod, vagy pont most nyitnál a magyar ügyfelek felé? Fordító kollégáink várják a megkeresésedet, hogy meghódíthasd a piacot határokon innen és túl is. 

Jelen listában csak a kiadványok, könyvek, egyéb anyagok és dokumentumok fordítására találsz árakat. Amennyiben honlapot vagy webshopot szeretnél többnyelvűsíteni kattint ide és tekintsd meg erre vonatkozó ajánlatunkat. 

Vásárlást ösztönző TERMÉKLEÍRÁS készítése

Tudjuk, hogy a jó bornak nem kell cégér, azonban a vásárlók szeretnek teljeskörű tájékoztatást kapni arról, hogy éppen milyen terméket vagy szolgáltatást kínálunk nekik. Ráadásul lehetnek olyan adatok, amelyeket az értékesítő köteles feltüntetni a webáruházban a termékleírásban. 

Egy jól megfogalmazott termékleírás, valamint a kapcsolódó fotózás és kampány biztosan eljuttatja az információt a potenciális vásárlókhoz.

Érjen minden REKLÁMSZÖVEG célba

Egy jól megfogalmazott organikus poszt is tud olyan nagy eredményeket hozni, mint egy fizetett hirdetés. Előfordulhat, hogy éppen alkotói válságban vagy és nem találod a szavakat, mi biztos megoldást nyújtunk neked az ilyen esetekben is. 

Amennyiben hosszabb együttműködésben gondolkozol javasoljuk, hogy tekintsd meg a közösségi média kommunikáció és oldalkezelés, vagy egyéb hirdetési kampány csomag ajánlatainkat is. 

Nyűgözd le látogatóid megnyerő HONLAP szövegezéssel

Egy jó honlap növeli az ügyfelekben a bizalom érzetet és és nagyban hozzájárul a személyes márka felépítéséhez. Manapság minden vállalkozásnak elengedhetetlen a saját honlap működtetése, hiszen az emberek nagyrészt internetes keresések alapján tájékozódnak.

Levesszük válladról a honlapkészítés terheit, részletes információkért kattint ide és tekintsd meg a vonatkozó ajánlatunkat. 

Célravezető SAJTÓKÖZLEMÉNY írása

A jó újságírói kapcsolat, a média működésének ismerete kulcsfontosságú a kívánt üzenet célba juttatásának. A kiváló médiakapcsolatok jelentik az alapot egy vállalkozás reputációjának folyamatos menedzselésénél, egy márka piaci bevezetésénél vagy akár egy  krízishelyzet kommunikációjánál. 

Igényeidnek megfelelően hírt generálunk, kezeljük a sajtómegkereséseket, kézben tartunk mindazt, ami a nagyközönség elé kerül.

Ezeket a szolgáltatásainkat kimondottan neked ajánljuk:

Termékfotózás

Ha már elkészültek a tökéletes termékleírások, akkor ideje hozzájuk fotókat is készíteni.

Termékfotózás

Olvass tovább, majd kérd kollégáink ajánlatát, amelyre mi a lehető leggyorsabban válaszolunk neked.
Tovább olvasok »

Hirdetéskezelés

Érjük el remek szövegekkel és hirdetésekkel leendő ügyfeleidet! Nézd meg hirdetéskezelési oldalunkat is!

Hirdetéskezelés

Olvass tovább, majd kérd kollégáink ajánlatát, amelyre mi a lehető leggyorsabban válaszolunk neked.
Tovább olvasok »

Honlapkészítés

Honlapod legyen naprakész, modern és letisztult, hogy az ügyfelek könnyedén tájékozódhassanak rajta!

Honlapkészítés

Olvass tovább, majd kérd kollégáink ajánlatát, amelyre mi a lehető leggyorsabban válaszolunk neked.
Tovább olvasok »

ONLINE PR MARKETING ÁRAJÁNLATKÉRÉS

Az űrlap segítségével könnyedén felveheted velünk a kapcsolatot és árajánlatot kérhetsz. Tudjuk, hogy nincs két egyforma vállalkozás, így mindegyiket más-más nézőpontból kell megközelíteni. Az árajánlat elkészítése előtt felmérjük, hogy vállalkozásod vagy céged mivel is foglalkozik pontosan, milyen eddigi megjelenései voltak és azután konkrét ajánlatot tudunk adni. Kérünk az ajánlatkérés során ne használj Yahoo email címet!